Zorg jij dat bussen en taxi’s in Nederland blijven rijden?

 

De overkoepelende organisaties van werkgevers en werknemers voor busvervoer (FSO) en taxivervoer (SFT) in Nederland zijn op zoek naar:

 

Beleids/project-medewerker

voor projecten m.b.t. arbeidsmarkt, scholing en inzetbaarheid van personeel 

 

Het is een fulltime functie (40 uur per week) maar een parttime invulling (4 dagen per week) is bespreekbaar. Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie waarbij je diverse soorten projecten op het gebied van de arbeidsmarkt en opleidingen uitvoert voor zowel de bussector als de taxibranche.

Wat ga je doen?

Tot het takenpakket behoort onder meer:
- het (laten) uitvoeren van arbeidsmarktonderzoek;
- het (laten) ontwikkelen van nieuwe opleidingen;
- het werven van nieuwe chauffeurs en bijbehorende arbeidsplaatsen;
- het ontwikkelen van (nieuw) beleid;
- het uitvoeren van ESF-subsidieprojecten;
- het verrichten van activiteiten met betrekking tot opleidingen voor buschauffeurs en taxichauffeurs;
- het verzorgen van voorlichtingsactiviteiten (waaronder studiekeuzebeurzen);
- het gezicht geven aan en vraagbaak zijn voor de afdeling A&O;
- medeverantwoordelijk voor nieuwsbrieven, kranten en websites.

Wat verwachten we van jou?

Je kunt bedrijven enthousiast maken voor de projecten. Je begrijpt goed hoe de mentaliteit van kleine en middelgrote bedrijven is en maakt de voordelen voor ze duidelijk. Je kunt met weerstanden omgaan en vindt het leuk om resultaten te boeken. De projecten voer je zelfstandig uit. Van acquisitie tot administratieve afhandeling. Je krijgt daarvoor de middelen en de ruimte. Je bent accuraat, kan goed organiseren, weet goed prioriteiten te stellen en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Daarnaast heb je aantoonbare kennis en ervaring met de branche of met het werkterrein.
Vanzelfsprekend kun je goed communiceren en vind je het leuk om een zakelijk netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast heb je minimaal een HBO-opleiding afgerond.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een zelfstandige en uitdagende functie met veel variatie en externe contacten in dynamische branches van touringcarbedrijven en taxibedrijven in Nederland.
De werksfeer bij FSO/SFT is informeel en hands on. Ons kantoor is gevestigd in Culemborg.
We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie vanaf € 3.500,- tot maximaal € 4.529,- per maand.

Meer informatie?

De Stichting FSO is het sociaal (O&O) fonds van de bedrijfstak besloten busvervoer en heeft als doel het financieren en subsidiëren van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van goede arbeidsverhoudingen in het besloten busvervoer. Vanuit het fonds vindt bekostiging plaats van diverse bedrijfstakactiviteiten, zoals het geven van voorlichting over de arbeidsvoorwaarden, de ontwikkeling van een functiewaarderingssysteem, activiteiten op het gebied van opleiding en arbeidsomstandigheden, de bevordering van de naleving van de CAO besloten busvervoer en imagoverbetering.

De stichting SFT is het sociaal fonds van de bedrijfstak taxi en zorgvervoer en heeft vergelijkbare doelstellingen en activiteiten als stichting FSO.
De besturen van de stichtingen worden gevormd door vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties, te weten KNV, FNV en CNV Vakmensen.

Voor nadere informatie over bovenstaande functie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de directeur van FSO/SFT, de heer Henk van Gelderen (tel. 0345-478473). Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

U kunt uw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae vóór 1 februari 2018 sturen naar: m.vanvelsen@sociaalfondstaxi (Mevrouw M. van Velsen). 

 Naar boven