Voor het eerst premie betalen

Bent u nieuw in de taxibranche? En heeft u personeel in dienst? Dan bent u ook premieplichtig. Op basis van uw loonsom berekenen wij hoeveel SFT-premie u op jaarbasis gaat betalen.

Via het intakeformulier (/484,3kB) geeft u een schatting van het heffingsloon van het lopende of komende jaar waarvoor u SFT-premie gaat betalen. Op basis van deze schatting sturen wij u een premienota.

Betaling per maand, kwartaal of jaar?

De premienota is een kwartaalnota. Op verzoek kan dit ook een jaarnota zijn. Of betaalt u liever per maand? U kunt uw voorkeur aangeven op het intakeformulier. Daarnaast kunt u kiezen voor automatische incasso (/97,7kB).

Loonsom gewijzigd?

De loonsom kunt u elk kwartaal aanpassen via het formulier Wijziging loonsom (/476,9kB). Stuur ons dit formulier voor de 30ste van de laatste maand van het kwartaal. Een aanpassing gedaan vr de 30ste betekent een nieuwe kwartaalnota gebaseerd op uw aanpassing.

Wijzigingen in de loonsom kunt u doorgeven tot 30 september van enig jaar. Wijzigingen na die datum worden uiteindelijk verrekend via de eindafrekening.

Lees ook:

 Naar boven