Taxilerarendagen 2017

Op 10 en 12 mei organiseert Sociaal Fonds Taxi (SFT) samen met TX Keur (STX) twee Taxilerarendagen. Bent u TX-taxileraar? Dan is het volgen van nascholing verplicht. STX heeft dit jaar de eisen voor nascholing van TX-taxileraren aangescherpt. Door het bijwonen van deze dag kunt u aan deze verplichting voldoen. Maar ook als u geen TX-taxileraar bent, en wel opleidingsactiviteiten doet, is deze dag absoluut interessant!

Wat gaan we doen?

Als taxileraar heeft u de verantwoordelijkheid om een kwalitatief goede opleiding te verzorgen. Tijdens de Taxilerarendagen gaan we aan de slag met het verbeteren van uw competenties en vaardigheden om les te geven. We gaan lessituaties oefenen tijdens het workshopprogramma zodat u uw didactische vaardigheden bij kunt spijkeren. Daarnaast vertellen wij u op deze dag het laatste nieuws over opleidingen vanuit STX en SFT.

Naast een uitgebreid programma met workshops bieden de Taxilerarendagen u ook volop mogelijkheden om ervaringen uit te wisselen met collega deelnemers.  De Taxilerarendag duurt een dag. Tussendoor wordt een lunch verzorgd.

Planning en locatie

Om iedereen voldoende in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, hebben we gekozen voor twee bijeenkomsten op verschillende locaties. De Taxilerarendagen staan gepland op:

 Datum  Locatie
 Woensdag 10 mei regio Zwolle 
 Vrijdag 12 mei

regio Gorinchem (WACHTLIJST)

Mocht u deel willen nemen, maar is de locatie van uw keuze al vol? Dan kunt u kiezen of u nog naar de andere locatie wilt, of we plaatsen u op de wachtlijst.

Programma

09:00 - 09:30 uur    Ontvangst
09:30 - 10:30 uur    Plenaire opening met informatie over actualiteiten STX en SFT
10.45 - 12:15 uur    Praktijksessie 
12:15 - 13:15 uur    Lunchpauze
13:15 - 14:45 uur    Praktijksessie
15:00 - 16:30 uur    Praktijksessie

Inhoud

We werken momenteel nog aan de invulling van het workshopprogramma. Zodra er meer bekend is, vullen wij deze informatie hier aan.

Aanmelden

U kunt uzelf online inschrijven voor een bijeenkomst naar keuze via het aanmeldformulier.  Deelname aan de Taxilerarendag is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Schrijf u daarom snel in. Dan weet u zeker dat u er bij bent. Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u een bevestiging van uw deelname.

>> Aanmelden

Mocht het maximum aantal deelnemers bereikt zijn, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen en/of in overleg voor de andere regio kiezen. Indien er afmeldingen zijn, wordt u benaderd of u nog deel wilt nemen in de regio van uw eerste keuze.

Let op: heeft u zichzelf aangemeld en kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Wij kunnen dan een andere deelnemer op de wachtlijst benaderen.

 Naar boven