Train-de-trainerscursus

Om effectief met de Toolkit 'Lastige situaties in de taxi' aan de slag te gaan binnen het taxibedrijf biedt SFT een train-de-trainerscursus aan. U leert onder andere hoe u de gedragscode en het protocol op uw bedrijf afstemt. En hoe u uw medewerkers op de hoogte stelt.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor:

 • medewerkers van taxibedrijven die tot taak hebben de gedragscode en het protocol in de organisatie in te voeren.

Toelatingseisen

Wanneer u geregistreerd staat als TX leraar of eerder heeft deelgenomen aan een door Sociaal Fonds Taxi georganiseerde train-de-trainerbijeenkomst kunt u zich inschrijven voor deze cursus.

Inhoud van de cursus (1 dagdeel)

 • Gedragscode en protocol
  Er wordt ingegaan op de wijze waarop u in uw bedrijf de gedragscode en het protocol kunt invoeren. En u leert hoe u, nadat uw medewerkers de internetcursus hebben gevolgd, in een werkoverleg hieraan een vervolg kan geven.
 • Vertrouwd persoon
  In de gedragscode wordt de “vertrouwd persoon” geïntroduceerd. In de cursus wordt verder ingegaan op die functie.
 • Bedrijfscursus
  Nadat de chauffeurs de internetcursus gevolgd hebben, is het belangrijk dat u de tijd neemt om in gesprek te gaan met de chauffeurs. U kunt dan uitleggen wat er wel en niet van ze wordt verwacht en hoe ze zich moeten gedragen. In deze cursus krijgt u advies hoe u een bedrijfscursus kunt opzetten en uitvoeren.
 • Handboek
  U ontvangt een handboek met al het (video)materiaal van de Toolkit. Daarnaast ontvangt u de instructiefilm “Ik fout? Hoezo??” , gemaakt door Connexxion Taxi Services in samenwerking met SFT. U kunt deze film gebruiken in uw werkoverleg of bedrijfstraining.


Trainingsdata

Momenteel hebben wij nog geen trainingen gepland. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven dat u interesse heeft. Zodra nieuwe data bekend zijn, zullen wij contact met u opnemen.

Kosten en aanmelden

De cursus van 1 dagdeel kost voor medewerkers van taxibedrijven € 75 (excl. BTW). Heeft u interesse? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname.

Zodra er een datum is gepland, sturen wij u een factuur. Het bedrag dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de cursus betaald te zijn.

>> Aanmelden

 Naar boven