Opleidingen Sociaal Fonds Taxi

Sociaal Fonds Taxi vindt het belangrijk dat medewerkers in de taxibranche goed opgeleid zijn. En dat zij over de juiste vaardigheden beschikken.

Wij bieden verschillende cursussen aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Zoals de cursus Preventie-medewerker en de cursus Beter communiceren bij stress en verzuim. Daarnaast zijn er trainingen die wij op aanvraag geven. Wilt u uw medewerkers leren wat een gezonde werkhouding is? Bijvoorbeeld hoe zij goed kunnen tillen? Sociaal Fonds Taxi verzorgt een training in uw bedrijf op maat.

 

Cursus Effectief Casemanagement

De overheid stelt steeds hogere eisen aan werkgevers om terugkeer naar werk (intern of extern) te organiseren. Daarom bieden wij u nu de cursus ‘effectief casemanagement’. De cursus richt zich op de specifieke aspecten van de taxibranche.
Lees meer...


Cursus beter communiceren voor leidinggevenden

In de cursus 'Beter communiceren voor leidingevenden' leert u gesprekken voeren met medewerkers over hun functioneren. U oefent uw communicatievaardigheden en u leert diverse gesprekstechnieken toe te passen.
Lees meer...


Leergang Leerlingenvervoer

De Introductiecursus Leerlingenvervoer vormt samen met de Cursus Leerlingenvervoer de Leergang Leerlingenvervoer.
Lees meer...


Omgaan met agressie

Deze training gaat over hoe u kunt omgaan met agressie en geweld in het taxivervoer. U oefent met acteurs praktijksituaties.
Lees meer...


Opvang en nazorg

Bij deze training staat de opvang en nazorg centraal die nodig is bij een agressie of geweldsincident.
Lees meer...


Praktijkdag taxileraar

De praktijkdag is speciaal voor taxileraren die de training voor de Cursus Leerlingenvervoer hebben bijgewoond en die behoefte hebben aan verdieping van hun kennis.
Lees meer...


Train-de-trainerscursus lastige situaties

Om effectief met de Toolkit 'Lastige situaties in de taxi' aan de slag te gaan binnen het taxibedrijf biedt SFT een train-de-trainerscursus aan. U leert onder andere hoe u de gedragscode en het protocol op uw bedrijf afstemt. En hoe u uw medewerkers op de hoogte stelt.
Lees meer...


Training Spaar je rug

Tijdens deze training leert u alles over een gezonde werkhouding en hoe u lichamelijke klachten kunt voorkomen. Bijvoorbeeld door goed te tillen en uw stoel juist in te stellen.
Lees meer...


Training taxileraar

Tijdens deze training leert u hoe u de Cursus Leerlingenvervoer kunt overbrengen aan taxichauffeurs.
Lees meer...


Vernieuwde cursus Preventiemedewerker

Per 1 juli 2017 is de Arbowet gewijzigd. Naast de wijzigingen rondom het contract met de Arbodienst of bedrijfsarts heeft dit ook betrekking op een uitbreiding van de taak van de preventiemedewerker. SFT heeft de cursus hierop aangepast. Er zijn nieuwe cursusdata bekend. Schrijf u snel in!
Lees meer... Naar boven