Opleiden 

 

Een opleiding kan u beter voorbereiden op lastige situaties of uw kennis verbreden. Daarom biedt Sociaal Fonds Taxi cursussen en trainingen aan voor medewerkers in de taxibranche. Hoe u beter communiceert bijvoorbeeld. U kunt via ons ook een subsidie aanvragen bij het Europees Sociaal Fonds. Onder meer voor de opleiding doelgroepenvervoer taxi en de basisopleiding taxi (praktijk en theorie).

 

Training ‘FinanciŽle problemen op de werkvloer’

Het aantal werknemers met schulden groeit. In de taxibranche ligt dit aantal ruim boven het landelijk gemiddelde. En werknemers nemen die problemen mee naar hun werk. Hoe herkent u een werknemer met financiŽle problemen en wat kunt u als werkgever doen om erger te voorkomen?
Lees meer...


Cursus Effectief Casemanagement

De overheid stelt steeds hogere eisen aan werkgevers om terugkeer naar werk (intern of extern) te organiseren. Daarom bieden wij u nu de cursus ‘effectief casemanagement’. De cursus richt zich op de specifieke aspecten van de taxibranche.
Lees meer...


Internetcursus ‘Zittend ziekenvervoer in de taxi’

De internetcursus 'Zittend ziekenvervoer' biedt taxichauffeurs achtergrondinformatie over het wel en wee van passagiers die regelmatig voor behandeling naar een ziekenhuis of behandelcentrum gaan.
Lees meer...


Pilotproject schuldhulpverlening voor taxibedrijven

SFT organiseert in samenwerking met KNV Taxi en De Sociale Raadsvrouw een pilotproject “Schuldhulpverlening voor taxibedrijven”. In dit pilotproject is ruimte voor maximaal 12 deelnemende taxibedrijven.
Lees meer...


Internetcursus het Rolstoel ABC

Het uitvoeren van rolstoelvervoer is een van de moeilijkste taken in de taxibranche. Er komt bijvoorbeeld veel kijken bij het juist vastzetten van de rolstoel en passagier. Sociaal Fonds Taxi heeft op basis van het door Inspectie Leefomgeving &Transport ontwikkelde voorlichtingsmateriaal een internetcursus laten maken waarin wordt ingegaan op meerdere aspecten van het rolstoel vervoer.
Lees meer...


Subsidie Europees Sociaal Fonds

Subsidie Europees Sociaal Fonds Het Europees Sociaal Fonds (ESF) vindt het belangrijk dat werknemers voldoende opleiding krijgen. Daarom gaf het ESF de afgelopen jaren subsidies aan werkgevers die investeren in de scholing van hun werknemers.
Lees meer...


Downloads

Wilt u de informatie van de workshops van de taxilerarendag nog eens rustig bekijken? Dan kan dat. Op deze pagina vindt u per workshop het informatiemateriaal dat tijdens de workshop is behandeld.
Lees meer...


Opleidingen SFT

Sociaal Fonds Taxi vindt het belangrijk dat medewerkers in de taxibranche goed opgeleid zijn. En dat zij over de juiste vaardigheden beschikken.
Lees meer...


 Naar boven