Profiteer van de voordelige collectieve zorgverzekering voor de taxibranche

Stap nu over naar Menzis

Sociaal Fonds Taxi heeft samen met Menzis afspraken gemaakt over de collectieve zorgverzekering. En daar kunt u van profiteren! Met een zorgverzekering van Menzis krijgt u goede zorg voor een scherpe premie. En met collectiviteitskorting.

Hoogste korting

Sociaal Fonds Taxi heeft voor u de hoogste korting weten te bedingen. Naast de concurrerende premie, krijgt u ook nog eens 8% op de Basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Dit kan oplopen tot wel € 100 per persoon! De premies en vergoedingen voor 2011 zijn nu bekend. Informatie hierover vindt u op www.menzis.nl/sft of bel de Klantenservice op nummer 088 – 2224770. Tot 31 december kunt u overstappen naar Menzis.

Ontvang een welkomstcadeau t.w.v. € 50!

Meld u aan als nieuw lid van Menzis. Dan kunt u een welkomstcadeau uitzoeken ter waarde van € 50. Bijvoorbeeld gereedschap, een dagje dolfinarium of sauna, of steun het goede doel. Kijk voor alle cadeaus en de actievoorwaarden op www.menzis.nl/cadeau.

De voordelen op een rij:

  • 8% korting op de Basisverzekering en 10% op de aanvullende en tandartsverzekeringen. Dat geldt voor álle gezinsleden.
  • Als nieuwe verzekerde ontvangt u een welkomstcadeau ter waarde van € 50.
  • Menzis accepteert iedereen voor alle zorgverzekeringen. Zonder medische vragen.
  • Gratis Zorgmakelaar voor advies over een medisch specialist, second opinion of wachtlijstbemiddeling.
  • Gratis Topzorg: snelle en deskundige hulp bij geselecteerde ziekenhuizen, bijvoorbeeld voor behandeling van staar, hernia en heup- of knieartrose.
  • Mantelzorgersarrangement: ontspanning voor mantelzorgers. Menzis verzorgt de thuiszorg.
  • Fit & Actief Ledenprogramma met veel (gratis) voordeel en kortingen.
  • Meer redenen om voor Menzis te kiezen

Geen baan meer, wel collectieve korting

De kredietcrisis heeft nog steeds een grote impact, en in het bijzonder op de arbeidsmarkt. Mensen die buiten hun schuld om hun baan kwijt raken, dreigen ook hun collectieve korting te verliezen. Menzis is een belangenbehartiger en helpt haar collectief verzekerden met het Vangnet. Deze constructie biedt hen na verlies van baan dezelfde collectieve korting die ze gewend zijn, ook al is de werkgever niet meer in beeld.

Vraag uw verzekering aan

Stap eenvoudig over door te bellen met de medewerkers van de OverstapCoach op telefoonnummer 088 222 49 00 (lokaal tarief). Dat kan van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. De OverstapCoach kan ook uw huidige verzekering stopzetten. En u kunt hier terecht met vragen over vergoedingen en premies.
Regelt u het liever online? Dat kan ook. Ga naar www.menzis.nl/sft en vraag de verzekering aan. Houd uw collectiviteitsnummer bij de hand om zeker te zijn van de kortingen: 44154.

 Naar boven