SamenGezond. Het spaarprogramma van Menzis

Met SamenGezond wil Menzis verzekerden stimuleren gezonder te leven. Als u gezond leeft, zit u lekkerder in uw vel en heeft u meer energie. Menzis gelooft dat iedereen hier een bijdrage aan kan leveren en waardeert deze inzet door middel van een spaarprogramma.

Zo krijgt u punten voor het aantal jaren dat u verzekerd bent bij Menzis. Maakt u eigenlijk nooit zorgkosten, maar betaalt u wel trouw elke maand uw premie? Door punten te sparen en deze te besteden in de webshop, heeft u toch profijt van uw zorgverzekering. SamenGezond is er niet alleen voor gezonde mensen. Zo zijn er voldoende spaarmogelijkheden voor mensen met een chronische ziekte.

Webshop

U kunt sparen voor gezonde activiteiten, zoals een wellnessarrangement. Of u spaart voor korting op verschillende sportartikelen. Denk aan korting op hardloopschoenen, een roeitrainer of een fitnessmat. Daarnaast kunt u ook sparen voor korting op uw aanvullende- en tandartsverzekeringen.

Meer informatie op menzis.nl

Menzis heeft regelmatig nieuwe producten in de webshop en steeds nieuwe mogelijkheden om punten te sparen. Een compleet overzicht van de spaarmogelijkheden en meer informatie vindt u op www.menzis.nl/samengezond. Hier vindt u ook de webshop met alle producten waarvoor u kunt sparen.

 Naar boven