Menzis verlaagt premie Basisverzekering 2013

Ondanks eerdere berichtgeving in de media over stijgende premies, is het Menzis gelukt de premies voor volgend jaar omlaag te brengen.

Terwijl de landelijke zorgkosten stijgen, is de premie van de Basisverzekering toch iets gedaald. De premies van de meest gekozen aanvullende verzekeringen blijven gelijk of stijgen licht. In deze economisch moeilijke tijd is dit voor veel mensen goed nieuws. Zeker nu de overheid het eigen risico verhoogt van € 220 naar € 350.

Ontdek uw voordeel bij Menzis

Bent u benieuwd wat de nieuwe premies voor u betekenen? Op de speciale website van Menzis voor de collectieve zorgverzekering van Sociaal Fonds Taxi kunt u een premieberekening maken. Gebruik daarbij het collectiviteitsnummer 44154.

Bereken uw zorgpremie 2013

Dit verandert er voor u

Per 1 januari 2013 zijn er belangrijke veranderingen in de Basisverzekering, de aanvullende verzekering, de tandartsverzekering en de algemene voorwaarden. Voor de duidelijkheid heeft Menzis alle wijzigingen voor u op een rij gezet.
Dit zijn de wijzigingen

Waarom Menzis?

Sociaal Fonds Taxi heeft afspraken gemaakt met Menzis. Hierdoor krijgen werknemers en werkgevers in de taxibranche 8% korting op de Basisverzekering en 10% korting op aanvullende verzekeringen. Menzis heeft geen winstoogmerk. Uw belang staat hierdoor altijd voorop. Menzis accepteert namelijk iedereen, zonder medische selectie. En of u nu wachtlijstbemiddeling of online declaratiegemak wilt, ze hebben altijd een service die u verder helpt.
Daarom kiest u voor Menzis 

Reacties

Toon reacties Reageer
Reageer

Plaats uw reactie


 Naar boven