Goed verzekerd via Sociaal Fonds Taxi, individueel en Menzis

Stap nu over en ontvang korting op uw zorgverzekering

Bij Sociaal Fonds Taxi, individueel vinden we dat u goede zorg verdient. Vandaar dat we met Menzis afspraken hebben gemaakt over de collectieve zorgverzekering. U ontvangt 8% korting op de Basisverzekering, 10% korting op de aanvullende en 10% korting op de tandartsverzekeringen. Ook uw gezinsleden profiteren van deze korting.

Speciaal voor medewerkers binnen de taxibranche

Wanneer u overstapt naar Menzis betaalt u € 109,48 per maand. Dit is de premie van de Basisverzekering (Menzis Basis) inclusief collectiviteitskorting bij het verplicht eigen risico van € 385. In de folder (/2.802,6kB) leest u hier meer over.

Menzis SamenGezond

Er is nu ook Menzis SamenGezond, een online gezondheidsprogramma waarmee u meer uit uw gezondheid haalt. Zo zit u niet alleen lekker in uw vel, maar wordt u ook nog eens beloond met punten die u kunt inwisselen voor leuke producten, uitjes of korting op de aanvullende verzekering.

Daarom kiezen voor Menzis:

  • Iedereen is welkom: Menzis selecteert niet op gezondheid of leeftijd.
  • U kunt terecht in elk ziekenhuis en kiest zelf uw huisarts.
  • Gezonder en fitter met Menzis SamenGezond.

Overstappen is heel eenvoudig

Ga voor uw persoonlijke aanbod naar menzis.nl. En vul uw collectiviteitsnummer 44154 in voor de korting. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Bel dan de OverstapCoach op 088 222 49 00.

 Naar boven