Taxi Expo 2011 ontvangt 2.024 bezoekers in twee dagen

Eerste Taxi Expo in Amsterdam RAI groot succes

 

Amsterdam, 3 december 2011 - De tweedaagse Taxi Expo 2011 heeft haar deuren gesloten. Maar liefst 2.024 bezoekers bezochten het toonaangevende taxi vakevenement in Amsterdam RAI. “Een prachtig bezoekersaantal, waarmee de verhuizing naar Amsterdam een succes is gebleken en waarmee een solide basis is gelegd voor de editie van 2012“, vindt beursmanager Joost ‘t Hooft.

Succesvolle editie Taxi Expo 2011

“Taxi Expo 2011 overtrof het succes van vorig jaar, met 30% meer geïnteresseerde bezoekers, tevreden deelnemers en een succesvol congres”, zegt beursmanager Joost ‘t Hooft van Amsterdam RAI. De beurs werd bezocht door 2.024 bezoekers uit de branche. Ook exposanten waren zeer tevreden met de opkomst en de kwaliteit van het bezoek. Leon van Lier van Euphoria: “Op deze eerste editie van Taxi Expo in Amsterdam RAI is Cabman BCT zeer goed ontvangen door zowel eigen rijders en groeps- en vraagonafhankelijke vervoerders. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op deze editie”. Ook Henk van Gelderen van Sociaal Fonds Taxi spreekt zijn tevredenheid uit: “Onze indruk van deze 2 beursdagen is alom positief. De beurs had een professionele uitstraling en een positieve sfeer”.

Winnaar Taxi Innovatie Prijs 2011

Jaarlijks wordt tijdens dit evenement de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs uitgereikt. Dit jaar ging de prijs, uitgereikt door Algemeen Directeur RAI Exhibitions, Ids Boersma, naar taxiID uit Amsterdam. Zij wonnen de prijs voor DirectDispatch, een applicatie die consumenten in staat stelt overal een taxi met een kwaliteitsbeoordeling (van andere gebruikers) te bestellen via hun smartphone.

Taxi Expo

Taxi Expo is het leidinggevende taxi vakevenement in de Benelux en vormt hét jaarlijkse trefpunt voor de Nederlandse personenvervoerder. Tijdens dit evenement komen alle aspecten van deze brede vervoerssector aan bod. Door het aanbieden van een gevarieerd beurs- en seminarprogramma geeft Taxi Expo 2011 een groot aantal mogelijkheden voor efficiëntere inzet van het wagenpark en effectieve bediening van de diverse (deel)markten in het personenvervoer. Door goede informatie over actuele aspecten van het vak biedt dit ondernemers de mogelijkheid om slagvaardiger te opereren in deze beweeglijke branche.

Taxi Expo 2012 vindt plaats op 30 november en 1 december 2012 in Amsterdam RAI.

 

Bron: Amsterdam RAI

 Naar boven