Doe mee en laat de bal rollen!

Heeft u ook zo'n mooie leren gezond-aan-het-stuur-bal gescoord op de Taxi Expo? Dan kunt u meedoen aan de wedstrijd 'Laat de bal rollen' voor taxichauffeurs. Op de speciale website Gezond aan het Stuur leest u alles over de actie. Wij geven in totaal 7 prijzen weg, dus ga snel aan de slag!

Tijdens de Taxi Expo is de campagne Gezond aan het Stuur van start gegaan. Samen met het Nederlands Instituut voor Sport en Beweging is SFT de campagne gestart om taxichauffeurs bewuster te maken van hun leefstijl. Sport, beweging, eetgewoonten, het maakt allemaal onderdeel uit van een gezonde leefstijl. Het valt vaak niet mee om te voldoen aan de dagelijkse dosis 30 minuten bewegen. U krijgt op de speciale campagnewebsite tips en informatie om gezonder te leven.

Foto/video-wedstrijd 'Laat de bal rollen...'

U kunt op de website www.gezondaanhetstuur.nl meer lezen over de foto/video-wedstrijd met de speciale actiebal. U kunt de bal aanvragen via de website door twee stappen te doorlopen. Maak een foto of video van u of iemand anders in actie met deze speciale bal. Daarna kunt u deze uploaden op de website. Elke maand krijgt de foto of video met de meeste stemmen een publieksprijs. Daarnaast bepaalt de jury wie de origineelste inzending heeft ingestuurd. Deze persoon wint de Wii Fit spelcomputer met de populaire sportspellen. De actie loopt tot en met eind mei. U kunt zo vaak meedoen als u wilt.

>> Ga nu naar de campagnewebsite: www.gezondaanhetstuur.nl

 Naar boven