Menzis Fit en Actief

Menzis Fitnessmaanden

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet ze ondermeer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Met leuke activiteiten en kortingen brengt Menzis haar leden in beweging. Elke twee maanden is er een ander thema.

In september en oktober zijn dit de Fitnessmaanden. Omdat SFT voor de taxibranche een collectieve afspraak heeft met zorgverzekeraar Menzis kunt u profiteren van het gratis Fit & Actief Ledenprogramma vol leuke en ontspannen kortingen.

Winactie

Speciaal voor Menzis-verzekerden heeft Menzis tijdens de Fitnessmaanden een Winactie. Met deze Winactie kunt u zelfs een Striale crosstrainer t.w.v. € 379,-, winnen! U gaat naar www.menzis.nl/winactie, daar leest u precies hoe u kunt meedoen.

Sportieve kortingen

Leden kunnen tijdens de Menzis Fitnessmaanden profiteren van 4 dagen gratis sporten bij een van de deelnemende sportschool. Leden mogen ook een introducé meenemen die ook 4 dagen gratis kan sporten. Daarnaast bieden we fikse kortingen op fitnessapparaten, een hartslaghorloge en nog veel meer. Kijk voor alle ledenvoordelen op www.menzis.nl/ledenvoordeel

Korting voor niet-leden van Menzis

Speciaal vanwege de collectiviteit met Menzis kunnen alle medewerkers in de taxibranche profiteren van het ledenvoordeel. Dus ook de niet-leden van Menzis! Hiervoor zijn de tijdelijke Actiepassen (/216,8kB). Met deze pas hebben de niet-leden hetzelfde voordeel!

Zie ook: 

 Naar boven