Menzis Fit en Actief

Menzis Wandel- en Fietsmaanden

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet ze ondermeer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Met leuke activiteiten en kortingen brengt Menzis haar leden in beweging. Elke twee maanden is er een ander thema.

We gaan wandelend en fietsend de zomer in. Mei en juni zijn namelijk de Menzis Wandel- en Fietsmaanden. Een onderdeel van het Fit & Actief Ledenprogramma waarmee Menzis een gezonde leefstijl stimuleert bij haar leden. Omdat SFT voor de taxibranche een collectieve afspraak heeft met zorgverzekeraar Menzis kunt u profiteren van het gratis Fit & Actief Ledenprogramma vol leuke en ontspannen kortingen.

Gratis Wandel- en Fietsrouteboekje

Menzis heeft in samenwerking met Natuurmonumenten het Wandel- en Fietsrouteboekje samengesteld. Groen is namelijk erg gezond. Onderzoek wijst uit dat bewegen in de natuur een positief effect geeft. Daarom is er voor een samenwerking met Natuurmonumenten gekozen. Daarnaast staan er in het boekje diverse kortingspartners en voordelen waar u gebruik van kunt maken.

Vraag het boekje aan!

Ga naar www.menzis.nl/ledenvoordeel om het boekje aan te vragen en voor meer informatie.

Nog meer voordelen

Wilt u profiteren van nog meer wandel- en fietsvoordeel? Ga dan snel naar de website van Menzis. U kunt namelijk gratis 2 magazines van FietsActief aanvragen. Of u kunt met korting een arrangement van Hampshire Hotels boeken.

Kijk voor alle voordelen en acties snel op www.menzis.nl/ledenvoordeel.

Zie ook: 

 Naar boven