Menzis Fit en Actief

Menzis Wellness maanden

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet ze ondermeer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Met leuke activiteiten en kortingen brengt Menzis haar leden in beweging. Elke twee maanden is er een ander thema.

Maart en april zijn de Menzis Wellnessmaanden. Tijdens deze maanden kunt u, wel of geen lid van Menzis, profiteren van heel veel voordelen. Zo kunt u met zijn tweeën naar de sauna voor de prijs van één. Er zijn 57 sauna’s die meedoen.

Extra voordeel

Daarnaast kunt u profiteren van andere leuke voordelen, zoals gratis gezichtsverzorging, gratis wellnessboekje, gratis KidsYoga, 2e persoon gratis bij een yogaweekend, korting op yogamatten en nog veel meer. Kijk voor al het ledenvoordeel en de acties op www.menzis.nl/ledenvoordeel.  

Menzis Winactie

Ook tijdens de Menzis Wellnessmaanden kunt u weer mooie prijzen winnen met de Menzis Winactie. Zo maakt u kans op een wellnessovernachting voor 2 t.w.v. €139, een verwen-arrangement, 5x op 2 saunakaarten, of 5x een proefabonnement op het magazine GezondNu. Maak de woordzoeker en maak kans op deze prijzen op www.menzis.nl/winactie.  

Zie ook: 

 Naar boven