Menzis Fit en Actief

Winters voordeel

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet ze ondermeer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Met leuke activiteiten en kortingen brengt Menzis haar leden in beweging. Elke drie maanden is er een ander thema dat aansluit bij het seizoen.

Omdat SFT voor de taxibranche een collectieve afspraak heeft met zorgverzekeraar Menzis kunt u profiteren van het gratis Fit & Actief Ledenprogramma vol leuke acties en gezonde kortingen.

Profiteren van wintersvoordeel?

In januari, februari en maart kunt u profiteren van winterse voordelen. Zo kunt u de 2e Nationale Schaatsbon gratis krijgen. De Schaatsbon kunt u inleveren bij een deelnemende kunstijsbaan in heel Nederland. Kijk voor al het voordeel en alle informatie op www.menzis.nl/ledenvoordeel

Een Nationale Schaatsbon aanvragen werkt als volgt:
Ga naar www.menzis.nl/ledenvoordeel en vul uw gegevens in. Vervolgens kunt u met de Nationale Schaatsbon en op vertoon van de Menzis Zorgpas bij de betreffende kunstijsbaan naar binnen. De voordelen zijn alleen voor werknemers die verzekerd zijn bij Menzis.

Veel schaatsplezier!

Zie ook: 

 Naar boven