Menzis Fit en Actief

Lentevoordeel

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet ze ondermeer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Met leuke activiteiten en kortingen brengt Menzis haar leden in beweging. Elke drie maanden is er een ander thema dat aansluit bij het seizoen.

Omdat SFT voor de taxibranche een collectieve afspraak heeft met zorgverzekeraar Menzis kunt u profiteren van het gratis Fit & Actief Ledenprogramma vol leuke acties en gezonde kortingen. Let wel, medewerkers die niet verzekerd zijn bij Menzis kunnen geen gebruik maken van het ledenvoordeel in de lentemaanden.

Profiteren van wandel- en fietsvoordeel?

Wilt u een gratis Wandel- en Fietsrouteboekje ontvangen? Dit kan tijdens de lentemaanden, april, mei en juni. Het boekje is samengesteld door Menzis i.s.m. Falkplan. Hierin staan 7 wandel- en 8 fietsroutes verdeeld over Nederland.

Download een wandel- en fietsapp

Bent u op zoek naar een mooie fiets- of wandelroute bij u in de buurt? Download dan de AbelLife app op uw smartphone. Deze app geeft u per regio een bundel van 4 fietsroutes of 4 wandelroutes, speciaal geselecteerd voor Menzis-leden. Ook zijn er kinderroutes beschikbaar. De app is gratis, de bundel met routes koopt u in de App Store of Android Play Store voor slechts € 2,50. Kijk voor meer informatie op www.menzis.nl/ledenvoordeel

Ander voordeel

Naast het bovenstaande voordeel kunnen leden profiteren van andere leuke lentevoordelen. Zoals korting op fietsaccessoires en weekendjes weg. Kijk voor alle voordelen tijdens de lentemaanden snel op www.menzis.nl/ledenvoordeel.

PS: Deze acties gelden alleen voor medewerkers die verzekerd zijn bij Menzis.

Zie ook: 

 Naar boven