De Taxikrant

In de Taxikrant leest u het laatste nieuws over de taxibranche. Bijvoorbeeld over wijzigingen in de CAO Taxivervoer en activiteiten van Sociaal Fonds Taxi. In de krant komen medewerkers van taxibedrijven zelf aan het woord en delen hun ervaringen. 

De Taxikrant verschijnt twee keer per jaar. Alle medewerkers in de taxibranche krijgen de krant thuis gestuurd. Heeft u geen exemplaar ontvangen? Laat het ons weten en vul het aanvraagformulier in. De laatste editie van de Taxikrant wordt nagestuurd.

Oproep

Mag de redactie van de Taxikrant een dagje met u mee op de taxi? Bent u actief in de taxibranche? Heeft u een goed idee? Of een mooie foto? Dan is de Taxikrant op zoek naar u. Stuur een e-mail met uw contactgegevens en in welke rubriek u graag wilt schitteren, naar:

De Taxikrant online bekijken

Download de krant als pdf: editie 20, april 2018 (/759,3kB)

Bekijk de vorige edities van de Taxikrant:

Rectificatie Taxikrant editie 3

Helaas bevat het artikel over de CAO-wijzigingen ‘Wat verandert per 1 januari 2010’ een fout. Op pagina 2 van de Taxikrant staat bij ‘Wijziging 3’ dat de werkgever vereiste opleidingen betaalt. Dit is geen wijziging, want deze maatregel is al ingegaan op 1 januari 2009. De maatregel maakt onderdeel uit van de CAO-afspraken die per 1 januari 2009 gelden.  

Reacties

Toon reacties Reageer
Reageer

Plaats uw reactie


 Naar boven